Adventtikalenterien myyntitempaus 22.10.

Tänä vuonna sekä seikkailijat (AC Siiselit, Gerbiilit ja KarvakorvaWompatit) että tarpojat (Jaguaarit) osallistuvat Saharan Sissien jokavuotiseen myyntitempaukseen, joka järjestetään keskiviikkona 22.10. klo 18:00–20:00 Jollaksen Valintatalolta käsin. Mukana tulisi olla partiomaista myynti-intoa sekä partiohuivin on hyvä olla kaulassa. Säänmukainen vaatetus sekä heijastin ovat myös tärkeitä, sillä kalentereita myydään Jollaksen sekä Hevossalmen alueella.

Sudenpennut (Liito-oravat, Leijonat ja Saukot) eivät osallistu tapahtumaan, mutta myös he saavat joulukalentereita oman ryhmänsä seuraavassa kokouksesta kotiin myytäväksi. 🙂

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty jo yli 60 vuotta! Kalentereiden tuotto tulee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Lippukuntamme tavoitteena on hankkia toimintarahaa pystyäksemme järjestämään jäsenistöllemme laadukasta toimintaa niin, että retkien ja leirien osallistumismaksut pysyvät kohtuullisina.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s