Gerbiilien viikonloppuleiri 3.10. – 5.10.

DSC_0987

Seikkailijaryhmä Gerbiilit viettivät lokakuun ensimmäisen viikonlopun hyisen viileässä säässä Santahaminan kuperkeikalla. Hyytävän viileänä puhaltava tuuli ja satunnainen sade eivät tunnelmaa lannistaneet, vaan leirillä oli hauskaa säästä ja vuorokauden ajasta riippumatta. Perjantai-iltana pimeys laskeutui ylle nopeasti. Onneksi teltta saatiin pystyyn ennen pimeän tuloa. Nuotiokin saatiin kyhättyä sekä nostettua majesteettiseksi roihuksi joka valaisi kuperkeikan syksyisiä maisemia ja toi lämpöä syvälle sieluihin.

IMG-20141004-WA0002

Lauantai aloitettiin ravitsevalla aamupalalla. Pian aamupalan jälkeen gerbiilit lähtivät suunnistamaan ympäri saarta, joka osoittautui odotettua haasteellisemmaksi. Reitin varrella joutui muun muassa ylittämään ojaa itse rakennetulla A-pukilla. Lauantaina ohjelmaan kuului lisäksi kamiinan sytytystä, nuotion sytytystä haastavissa olosuhteissa jotka tällä kertaa koostuivat ympärillä vallitsevasta pimeydestä sekä selkiä ja nuotiota armotta piiskaavasta vesisateesta, nuudeliaterian kokkausta sekä illan huipennuksena kahden piñatan pieksentää, joiden sisältä valuneet vaahtokarkit päätyivät makkarakeppien kärkien ja nuotion kautta suihin makunystyröitä hemmottelemaan.

Sunnuntaina vielä kerran herkuteltiin aamupalan merkeissä. Pian kuitenkin aloitettiin purkaminen haikein tunnelmin ja jouduttiin jo palaamaan kololle.

DSC_1006DSC_1009 DSC_1002

Advertisement