Sunnuntaina 27.4. ta-va-taan Kohtaamisessa! (Psst, lippuja saa vielä Juholta!)

Miten meni pääsiäinen? Onko nassut täynnä suklaata? Toivottavasti!

Pääsiäisestä pääseekin suoraan jatkamaan toista juhlaa, nimittäin Partioviikkoa, joka kestää tiistaista sunnuntaihin! Viikon huipentaa Kohtaaminen – päivätapahtuma Lintsillä ja Olympiastadionilla – jonne on lähdössä jo 50 Saharan Sissien partiolaista, perheenjäsentä ja kaveria.

Kohtaaminen on partiokevään must-tapahtuma.
Ai miksi? No, esimerkiksi siksi, että tänä vuonna ohjelmaan kuuluu:

  • Huvitteluosuus Linnanmäellä: Kuka kiljuu koviten laitteissa? Vapaata hauskanpitoa partiokaverien kanssa.
  • Hyvän Mielen Osoitus: Lintsiltä Stadikalle siirryttäessä jokainen lippukunta nostaa ääntä itselle tärkeiden asioiden puolesta. Lintsillä ehdit vielä valmistella omat Hyvän Mielen Osoitus -kylttisi.
  • Partioviikon päätöstapahtuma Stadikalla: Vuoden ansioituneimmat nuoret partiolaiset saavat Mannerheim-soljet paitaansa. Stadionilla skabaavat myös ensimmäistä kertaa vuoden 2014 Partiomestari-sarjan kisavartiot tv-kameroiden ja 7000 hengen yleisön edessä! Ohjelmaan kuuluu lisäksi – todistetusti! – loistavaa musiikkia, josta vastaa vuoden live-esiintyjän Emmallakin palkittu Haloo Helsinki!

Vaikka ensimmäisen vaiheen ilmoittautuminen päättyi jo, mukaan mahtuu vielä hyvin! Voit hyvin esimerkiksi täydentää omaa ilmoittautumistasi pyytämällä kavereita, äidin, isin tai sisarukset mukaan! Ja vaikka olisit missannut viime viikon ilmoittautumisen, niin ei hätää!

Kummassakin tapauksessa vain viestiä Juholle (juho.uitti@gmail.com), niin varmistat tapahtumarannekkeet koko köörille hintaan 17€/kpl!

Nähdään Kohtaamisessa!

SaSi-johtajat

———————————–

(Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset tsekkaamaan tarkemmat tiedot tapahtumasta!)

Kohtaamisessa ta va taan

Advertisement