KarvakorvaWompattien Turun retki

kkw_turku_partiomuseoPerjantai 4.4.

Me kaikki tulimme kololle riemuiten. Menimme melkein heti bussipysäkille, ja bussi tulikin melkein samantien. Päättärillä menimme metroon. Metrosta menimme suoraan junaan ja me kotiuduttiin sinne hyvin. Junassa oli tosi levotonta ja kaikki nauroi koko matkan. Junamatkan jälkeen mentiin Richien kummisedän kyydillä heille. Siellä pystytettiin laavu esimerkillisesti, ja Richien kummisetä grillasi meille makkaraa.

Lauantai 5.4.

Launataina herättiin Richien kummisedän luona Raisiossa. Sitten lähdimme Turkuun, jossa kävimme Turunlinnalla ja syömässä Hesburgerissa, joita Turussa on tosi paljon. Siellä söimme paljon hampurilaisia. Sitten menimme partiomuseoon, jossa oli hienoja partioasuja ja partiohuiveja (ks. kuva!) joita tutkimme paljon. Sen jälkeen menimme odottamaan bussia Nauvoon. Meillä oli tunti aikaa ennen bussin lähtöä. Niinpä päätimme käydä valintatalossa, jossa ostimme karkkia ja näimme Gandalfin. Sitten lähdimme Nauvoon. Siellä olimme Turun Nuotiotyttöjen kanssa iltanuotiolla ja kävimme saunassa.

Sunnuntai 6.4.

Nauvossa heräsimme ja söimme Nuotiotyttöjen liisteripuuroa kera hillon ja sokerin. Sen jälkeen pakkasimme ja siivosimme yhdessä iloiten ja riemuiten. Nauvosta palasimme Turun juna-asemalle. Sitten juna tuli. Junassa oli tylsä tunnelma, sillä jouduimme lähtemään kotiin.

Oli tosi kiva retki!

/KarvakorvaWompatit
(Viivi, Aino, Essi, Siiri ja Katri)

Advertisement