Sudarit kisailemassa Löytöretki 2015 -supekisassa

Saharan Sissien iloiset sudarikisaryhmät Liitonorsut ja Leijonaoravat olivat tänään kisailemassa löytöretkeilijä Elokiven seurassa Kulosaaressa Helsingissä. Kisassa ryhmät muun muassa rakentelivat värikkäitä soittimia, kulkivat labyrintin sokkona, tutustuivat planeettoihin sekä auttoivat auringonpistoksen hoidossa. Lisäksi ryhmät pääsivät valmistamaan trangialla superherkkua, nimittäin riisimurokarkkeja! Sää oli aurinkoisen syksyinen ja kuten kuvista näkee, hauskaa oli. : )

supekisa1 supekisa2 supekisa3 supekisa4 supekisa5 supekisa6 supekisa7 supekisa8 supekisa45supekisa9

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s