SaSi-Cup

Saharan Sissien jokavuotinen sählykuninkuus ratkaistiin taas torstaina 19.3. MPKK:n liikuntasalissa. Osallistuvat pelaajat jaettiin neljään eri joukkueeseen ennen matsien alkua. Joukkueisiin jaon jälkeen päätettiin joukkueille nimet. EräJormat, Fc Lepakot, Kultahiput sekä Mikropossut lähtivät saalistamaan mahtavaa kiertopalkintoa, joka voittajille jaetaan turnauksen jälkeen. Turnauksen voittaja pelaisi johtajien joukkuetta vastaan.

Tiukkojen ja tasaisten pelien sekä hikipisaroiden vuodattamisen jälkeen Cupin voittajaksi julistettiin Mikropossut, jotka dominoivat otteluissaan. He pääsivät tämän jälkeen, pienten vahvistusten kera, pelaamaan johtajien joukkuetta vastaan. Peli oli tasainen, muuta johtajat onnistuivat punnertamaan tiukan 6-1 voiton Mikropossuista, näin ollen vieläkin pysyen voittamattomana.

SaSien sählymestaruus ratkaistaan jälleen ensi vuonna, olethan varmasti mukana peleissä!

 

Mikropossut ja SaSien sählykuninkuuden pysti

Mikropossut ja SaSien sählykuninkuuden osoittava pysti

 

Saharan Sissien urheilutoimituksen puolesta,

/Mara

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s