Saharan Sissien vuosittainen joulupolku

Saharan Sissien partiovuosi 2014 päättyi joulutunnelmiin vuosittaisen joulupolun merkeissä. Joulupolkua saimme viettää yli 40 lippukuntalaisemme voimin joihin lukeutui myös monta vanhempaa, jotka yhtälailla osallistuivat ohjelmaan. Rastien jälkeen palasimme kaikki kololle napostelemaan pipareita, juomaan glögiä sealtAi9Hjq_jarX5d2u8a1BtFoPw0ZW6-lsKR483aHPaf1R0 (1)kä kuuntelemaan joulumusiikkia seurustellen muiden kanssa. Saharan Sissien johtajisto kiittää kaikki joulupolkuun ja muihin tapahtumiin osallistuneita partiolaisia ja heidän vanhempiaan kuluneesta vuodesta. Nähkäämme taas partion merkeissä ensi vuonna! Erittäin rauhallista joulua ja railakasta uuttavuotta kaikille!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s