Seikkailijat Santahaminassa 12.-14.9.2014

1486828_1476464022608212_553323078584913358_n

Kota on pystyssä! AC Siiselit Kuperkeikalla

Seikkailijajoukkueet AC Siiselit ja Karvakorvawompatit viettivät aurinkoisen viikonlopun Santahaminassa leireillen. Retki käynnistettiin kololla pakkauksella, jonka jälkeen AC Siiselit suuntasivat Kuperkeikalle ja Karvakorvawompatit Sotilasuimarannalle, joissa ryhmät viettivät ensimmäisen leiriyön. Siiseleiden ilta kului kotaa pystyttäessä, jonka jälkeen paistettiin makkaraa ja tehtiin nuotiossa herkkufolio-omppuja.

AC Siiseleiden retken tarkoitus oli harjoitella perus leiritaitoja, ja niinpä retken ruuat valmistettiin itse retkikeittimellä. Aamupalaksi valmistui puuroa, lounaaksi nautittiin makaronia jauheliha-tomaattikastikkeella. Illan kruunasi nuotiopannuilla tiristetyt hampurilaiset ja trangialla tehty suklaakakku, josta osa onnistui hienosti ja osa… hieman huonommin. Mutta hyvältä maistui! Ruuanlaiton välissä sahattiin, porattiin ja spray-maalattiin, harjoiteltiin kirveen käyttöä ja käytiin suunnistamassa.  Vanhempien seikkailijoiden avustuksella opeteltiin laavun pystytystä, ja laavut koenukuttiin heti seuraavana yönä. Aamulla vielä puuroa, kananmunia ja pekonia nuotiolla, nam! Pakkailujen jälkeen patikoitiin takaisin kololle ja siitä kotiin 🙂

Advertisement