Mörrimöykky telttaretki 23.–25.5.2104

photo 1Sudenpentujen oma telttaretki Mörrikmöykky järjestettiin 23.–25.5. Santahaminassa Kuperkeikalla. Leiriläiset tapasivat kello 18 kololla, josta käveltiin parin kilometrin matka leiripaikalle. Perjantai-ilta sujui leirin pystyttämisen merkeissä. Vanhimmat sudenpennut eli Kimalaiset saivat pystyttää johtajien avustuksella puolijoukkueteltan. Illalla syötiin hodareita nuotion ääressä ja laulettiin lauluja.

Lauantai-aamuna herättiin kello 8. Aamupalaksi oli tietenkin puuroa, jota syötiin hyvällä ruokahalulla. Aamupalan jälkeen siivosimme teltan. Seuraavaksi oli ohjelmassa luontopolku, joka kiersi Likolammen ympäri.photo 2Matkan varrella oli eri rasteja, joilla päästiin harjoittelemaan partiotaitoja. Sudenpennut pääsivät mm. tekemään itselleen hienot Mörrimöykky-huivimerkit, auttamaan nenäverenvuotopotilasta, tunnistamaan kasveja, tekemään solmuja sekä laittamaan itse trangialla ruokaa.

Viimeinen rasti oli ramborasti.  Luontopolku kesti pitkälle iltapäivään, jonka jälkeen otettiin rennosti ja vuoleskeltiin makkaratikkuja iltaa varten. Sen jälkeen pitikin taas alkaa laittaa ruokaa. Tällä kertaa luvassa oli nakkikeittoa, jonka sudenpennut valmistivat itse. Ruoan jälkeen harjoiteltiin näytelmiä iltanuotiolle ja leikittiin. Klo 20 seurasi odotettu tapahtuma, kun nuotio sytytettiin. Harmin paikka sudenpennuille oli, kun johtajatphoto 3
kielsivät nuotion sörkkimisen. Iltanuotiolla leikittiin,
laulettiin ja paistettiin makkaraa sekä vaahtokarkkeja.

Sunnuntaina söimme aamupalan, pakkasimme tavarat ja lähdimme kololle, josta jatkoimme väsyneinä mutta leiristä tyytyväisinä kotiin.

/Leirinjohtaja, Laura

Advertisement